Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10/01/2019
Treball als barris

Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet

Tota una oportunitat per a joves de 16 a 25 anys per formar-se en els sectors de l’hostaleria i de les instal•lacions i l’eficiència energètica
Veure imatge de  Obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis de L’Hospitalet (nova finestra)
Durant tot el mes de gener és obert el termini d’inscripció per a les Cases d’oficis, un programa de formació i ocupació municipal adreçat a joves de 16 a 25 anys, amb el graduat de l’ESO i residents a la zona nord de la ciutat (la Florida, Pubilla Cases, les Planes, Collblanc i la Torrassa).

El programa inclou la formació ocupacional i un contracte d’aprenentatge de sis mesos, i es desenvoluparà durant tot el 2019. Actualment, a L’Hospitalet n’hi ha dues: la primera, orientada al sector de l’hostaleria, amb formació en cuina, servei de restaurant i bar i serveis d’allotjament; i la segona, en el sector de les instal•lacions i l’eficiència energètica, amb mòduls d’electricitat i lampisteria-climatització.

Les Cases d’oficis estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als barris, de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.

Les inscripcions per a les Cases d’oficis es poden fer de manera presencial al Centre Municipal de Formació Ocupacional, CEMFO —carretera del Mig, 85— i al Centre de Recursos per l’Ocupació (carrer de París, 71), o a través del web de l'Ajuntament. .

Últimes notícies

Veure imatge de  Formació en circ social amb Cirque du Soleil (nova finestra)
Veure imatge de  L’Hospitalet obre la preinscripció escolar per al curs 2019-2020 amb més grups a infantil i secundària (nova finestra)
Veure imatge de  La línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pels barris de Sanfeliu, Centre i Bellvitge (nova finestra)
Veure imatge de  La nova línia L11 uneix els hospitals de Bellvitge i Moisès Broggi passant pel barri de Sanfeliu (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400