Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

22/05/2020 10:15:00
Formació

Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats

380 beques per a estudis de formació professional, formació contínua, màster i postgrau
Veure imatge de Obert el termini per sol·licitar les beques per a estudis no obligatoris homologats de Planeta Formació i Universitats (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet, en col·laboració amb el Grupo Planeta i la seva divisió Planeta Formació i Universitats, obre una nova convocatòria de places becades per a la realització d’estudis homologats no obligatoris. El període per presentar les sol·licituds és obert fins a l’1 de juliol. La finalitat d’aquests ajuts és millorar el nivell formatiu del jovent de la ciutat i facilitar la seva inserció social i laboral.

Són un total de 380 beques per a 134 cursos de formació professional, formació contínua, màster i postgrau, distribuïts en 10 àrees temàtiques: administració i finances; disseny; educació infantil; gestió d’empreses; salut, benestar i assistència; informàtica; logística i operacions; màrqueting i comercial, recursos humans, i audiovisuals. La dotació econòmica de beques per a aquesta convocatòria suma un total d’1.344.470 euros.

Com en les anteriors convocatòries, hi ha dos tipus de beques: les municipals i les de responsabilitat social corporativa (RSC) del centre de Planeta Formació i Universitats de L’Hospitalet. Les beques municipals cobreixen el 100 % del cost dels estudis i són exclusivament per a veïns i veïnes de L’Hospitalet majors de 16 anys. Les beques de responsabilitat social cobreixen el 50 % del total dels estudis i s’adrecen, preferentment, a veïns de la ciutat majors de 16 anys.

En els dos tipus de beques hi ha quatre modalitats: modalitat A, per cobrir les despeses dels cursos homologats de formació professional i contínua recollits en el catàleg de Planeta Formació i Universitats; modalitat B, per cobrir les despeses dels cursos de formació universitària, nivells de postgrau o màsters; modalitat C, per cobrir les despeses dels cursos de reciclatge destinats a professorat de formació professional, i modalitat D, per cobrir les despeses dels cursos de l’escola de negocis.

Els criteris i barems per donar les beques tindran en compte criteris econòmics i acadèmics de les persones sol·licitants i la residència a la ciutat, entre d’altres.

Des que es va engegar aquest programa de beques 100 %, ja ha beneficiat 546 persones per un valor entregat de 2.783.548 euros. Pel que fa a les beques de responsabilitat social, han beneficiat 73 persones per un valor entregat de 636.445 euros.

Des de 2017, Planeta Formación y Universidades imparteix a L’Hospitalet estudis de Formació Professional i contínua, d’especialització i postgraus, en les modalitats presencial, semipresencial i online.

El llistat amb l’adjudicació provisional de les beques es farà públic el 6 de juliol. Trobareu tota la informació recollida a http://beques.l-h.cat 

Últimes notícies

Veure imatge de Lliurament de premis de Cinephone Film Festival (nova finestra)
Veure imatge de El Programa d’auxiliars de conversa d’anglès comença un nou curs (nova finestra)
Veure imatge de Es renoven més de 1.700 bancs de l’espai públic (nova finestra)
Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400