Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/05/2020 14:30:00
Covid-19

Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19

Es faran trobades periòdiques per posar en comú situacions i proposar mesures que ajudin a pal·liar els efectes de la Covid-19 sobre el sector turístic de la ciutat
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)

L'Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, s’ha reunit amb els directius hotelers de la ciutat per tal d’analitzar la situació que travessa el sector turístic com a conseqüència de la crisi de la Covid-19.

La reunió —convocada per la tinenta d’alcaldia Rocío Ramírez— ha servit per posar en comú les preocupacions dels hotelers davant el panorama incert, de present i de futur, per la crisi sanitària. A més, també s’han proposat possibles mesures de reactivació i s’ha reafirmat la intenció del sector de reprendre l’activitat al més aviat possible, adaptant-se a la nova normalitat.

Tot i que la comunicació entre l’Ajuntament i el sector hoteler és constant, es va acordar repetir aquest format de reunions de manera periòdica.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament de L’Hospitalet manté ferm el seu compromís i continua donant suport al sector turístic, de l’hostaleria i la restauració de la ciutat.

En la reunió, es va traslladar als representants dels hotels de la ciutat tot tipus d’informació sobre normatives i mesures higienicosanitàries, i també sobre el tràmit que els restaurants han de fer per adquirir la llicència que els permet vendre menjar a domicili. A més, es va donar visibilitat al sector de la restauració pel que fa als locals que ofereixen servei a domicili o menjar per endur, i es van comunicar les ajudes que l’Administració posa a l’abast d’hotelers i restauradors amb l’objectiu  d’assessorar-los i acompanyar-los en la reactivació de l’activitat empresarial.

 

Últimes notícies

Veure imatge de Es tanquen el poliesportius municipals Fum d'Estampa i les Planes (nova finestra)
Veure imatge de Nou skatepark al barri de Gornal (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials a Collblanc, la Torrassa i la Florida per fer front a la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Mesures especials per fer front al rebrot de la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400