Compartir:
 • Facebook
 • Twiter

16/10/2020 14:55:00
Decret

Noves mesures per fer front a la Covid-19

Entre altres, es tanquen els mercats setmanals de Bellvitge i la Florida i els equipaments esportius municipals no supervisats
Veure imatge de Noves mesures per fer front a la Covid-19 (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha adoptat un seguit de mesures extraordinàries, a través d’un decret d’alcaldia, per fer front a la Covid-19, durant el període de vigència de la resolució de la Generalitat al respecte, a la qual s’adapta, que va entrar en vigor la passada nit.

El decret assenyala el tancament dels següents equipaments, serveis i espais públics:

 • El mercat ambulant de Bellvitge, els divendres, i el de “Los Pajaritos”, els diumenges a la Florida.
 • Els parcs i jardins de titularitat pública i les àrees de joc infantils tancaran a les 20 hores.
 • Els recintes on es desenvolupen activitats culturals d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions (centres culturals, Centre d’Art Tecla Sala, Fundació Arranz-Bravo, Teatre Joventut, Auditori Barradas i similars) tancaran a les 23 hores.

El decret suposa també la suspensió de la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials i festes majors.

També es prenen aquestes mesures:

 • Es limita al 50 % l’aforament dels recintes on se celebren matrimonis civils. A més, cal respectar la distància mínima interpersonal d’1,5 metres.
 • S’ajornen totes les competicions esportives previstes a L’Hospitalet durant el període de vigència d’aquest decret, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional. Es permeten els entrenaments de dilluns a divendres, d’acord amb els convenis subscrits amb l’Ajuntament per part de les entitats esportives, complint en tot moment les mesures sanitàries establertes, i complint els criteris d’accés a les instal·lacions esportives.
 • Se suspenen les activitats de restauració als locals i establiments de les instal·lacions esportives municipals.
 • Es limita al 50 % l’aforament de les instal·lacions i equipaments esportius municipals, sempre que estiguin supervisats, hi hagi control d’accés i es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’Actuació del PROCICAT.
 • Es tanquen els equipaments esportius municipals que no estiguin supervisats, com ara les pistes poliesportives a l’aire lliure a l’espai públic, pistes de petanca, pistes d’skate i similars.

Més informació: https://coronavirus.l-h.cat/coronavirus.aspx

 

Últimes notícies

Veure imatge de Noves mesures per fer front a la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Recomanacions davant el tancament de Dentix  (nova finestra)
Veure imatge de Ofrena institucional al president Companys (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400