Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

28/05/2020 11:45:00
Serveis socials

L’Ajuntament destina prop de 700.000 euros en aliments en dos mesos

Des de mitjan març fins a mitjan maig 
Veure imatge de L’Ajuntament destina prop de 700.000 euros en aliments en dos mesos (nova finestra)

Des de l’inici de la pandèmia —a mitjan març— fins a mitjan maig, l’Ajuntament ha anat augmentant el cost destinat a aliments, que ha arribat a ser de prop de 700.000 euros en dos mesos. Davant la situació de crisi sanitària, el nombre de noves sol·licituds d’aliments als Serveis Socials municipals ha anat en augment, fins a superar el 96 % de les demandes.

En aquest període, l’Ajuntament ha repartit 41.383 menús preparats per a 11.572 persones. El repartiment de menjar preparat garanteix que els infants mengin un àpat equilibrat cada dia i, alhora, abasteix de menjar tots els membres de la família. A més, és l’única opció per a aquelles persones que viuen en habitacions rellogades i que no poden cuinar.

D’altra banda, en col·laboració amb Creu Roja, s’ha muntat un dispositiu especial que ha repartit fins a mitjan maig aliments dos o tres cops per setmana a prop de 200 famílies, a 507 persones. 

L’Ajuntament, a més, ha destinat 189.152 euros a aportacions econòmiques directes o targetes moneder per a famílies amb menors que no perceben beca menjador del Departament d’Educació (1.150 famílies se n’han beneficiat).

Finalment, també han augmentat fins a 643 els menús cuinats repartits a domicili destinats especialment a gent gran que menjava en casals, residències de dia i majors de 65 anys que no poden sortir de casa o malalts postcovid.


 

Últimes notícies

Veure imatge de L’alcaldessa, Núria Marín, alerta d’un rebrot de casos de Covid-19 als barris del nord de L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de Adif avança en la tramitació dels projectes per a la integració del ferrocarril a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de El naixement de sant Roc (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400