Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

La constant indissoluble. Jordi Lafon

Veure imatge de © Imatge: “La constant indissoluble”. Jordi Lafont, 2020 (nova finestra)
de l'1 d'octubre de 2020 al 10 de gener de 2021
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L'artista diposita la seva mirada sobre una multitud d'objectes, captant-ne la immediata senzillesa i descobrint-hi les empremtes de la matèria i dels seus residus.

De procedència molt variada, trastets recollits al magatzem de Lafon o procedents d’una crida popular confegeixen la suma d’elements que han servit com agitadors de pintura. Les brotxes, pinzells, paletines velles, ossos, desferres de persianes, estelles de caixes de fruita i tota mena de fòtils, útils, rampoines i atifells, ens aporten un cabal de memòries evocables, d'experiències estètiques i de pòsits com a principals elements de representació.

Aquests objectes quotidians ens permeten situar-nos en unes coordenades artístiques que combinen espai, temps, matèria i paisatge amb arxiu, col·lecció, ordre, cadència o caos. La conversió de les qualitats matèriques exteriors en qualitats essencials que es produeix en la superfície dels agitadors que formen el conjunt de l’exposició, recrea netes i belles les coses que gairebé ningú no veu, les més ínfimes, les que obren el pas a explorar les profunditats de les quals sorgeix la vida.

Exposició de l'1 d'octubre de 2020 fins al 10 de gener de 2021
Entrada LLIURE

#jordilafon
#expoteclasala

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400