Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Dansa. Quinzena metropolitana

del 13 al 29 de març
Lloc: Diversos emplaçaments
Temps per a la dansa amb l’objectiu de donar el màxim protagonisme a aquesta disciplina artística en totes les seves modalitats. Del 13 al 29 de març, els ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Esplugues, Cornellà, Viladecans i Sant Cugat organitzen la Quinzena metropolitana de dansa.

Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena és una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artis¬tes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran. A viure una experiència vibrant que tindrà per escenari vuit ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona. Vuit ciutats agermanades per la dansa.

I el 28 de març, Territori Dansa, una programació diversa i variada que inclou espectacles de companyies professionals, algunes d’elles vinculades a la ciutat, exhibicions d’escoles i propostes participatives, amb estils i llenguatges ben diferents. Una flashmob rumbera, dansa clàssica, ritmes africans, swing, dansa vertical, creacions contemporànies i “Tothom Balla”, la coreografia que ballaran alhora les 8 ciutats que participen a La Quinzena Metropolitana. Un dia sencer dedicat a la dansa que ocuparà espais i racons al voltant de la plaça del Poliesportiu del Centre i que inclou el Jardí de Can Su¬marro i el Pati del Museu d’Història.

Consulteu el programa de Dansa. Quinzena metropolitana en pdf

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400