Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

48h Open House Bcn 2019: Dones Arquitectes

del 26 al 27 d'octubre
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Diferents edificis de la ciutat. Veure programació
El festival d'arquitectura se celebra el 26 i 27 d'octubre amb més de 240 activitats arquitectòniques a Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Vilassar de Dalt, Sant Joan Despí i l'Hospitalet de Llobregat.

En aquesta desena edició el tema de l’any són les Dones Arquitectes i destapem Pilar Casas Mur com l’arquitecta de l’any.

Descobriu tots els edificis i itineraris, aprenent i descobrint l’arquitectura com a component imprescindible de la cultura.

L'Hospitalet de Llobregat - Meritxell Inaraja
 
Meritxell Inaraja dirigeix el seu propi estudi d’arquitectura des de l’any 1995, des d’on ha dirigit obres de restauració i equipaments culturals públics i privats. La seva experiència professional inclou la docència i, des de l’any 2009, és membre de la comissió Tècnica de Patrimoni Cultural de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya. Entre els anys 2009 i 2011 rehabilita la masia de Can Colom com a centre d’atenció i informació a la dona i es fa càrrec del projecte d’urbanització de l’entorn de la mateixa masia a l’Hospitalet de Llobregat (ciutat que participa al festival 48h Open House BCN des de l’any 2017).
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400