Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Inscripció als cursos de català de març-juny

Veure imatge de Inscripcions cursos català CNL de l'Hospitalet  (nova finestra)
del 9 de març al 9 d'abril
Tipus d'entrada: Pagament
Organitzadors: 
Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet
El 30 de març comencen els cursos de català per a adults del CNL de l’Hospitalet de nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell intermedi i suficiència amb la plataforma Parla.cat (www.parla.cat).

El dia 9 de març s'obre la inscripció als cursos. En aquest període només es matricularà l’alumnat dels cursos bàsics. Els interessats a fer cursos dels nivells elemental, intermedi i suficiència podran matricular-se a partir del 16 de març. La inscripció es farà a la seu del CNL de l'Hospitalet (c. de la Mare de Déu de la Mercè, 20, 3r).

En aquesta inscripció s’ofereixen més de 1000 places i els cursos es repartiran pels diferents barris de la ciutat. Hi haurà, també, dos cursos de nivell bàsic en col·laboració amb el SOC. Aquests cursos estan totalment subvencionats per als inscrits a l’atur. Al llarg del trimestre, a més a més, s’aniran oferint nous cursos, tant de continuïtat com de nivell Bàsic 1, adreçats a les persones que volen iniciar l’aprenentatge de la llengua.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Per a més informació, cliqueu aquí o truqueu al 93 403 20 20.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400