Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Shootball, el documental del cas Maristes

Data: 11 de gener de 2019
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Des de l'AMPA de l'Ernest Lluch, la Xarxa Groga de L'Hospitalet i l'Associació Educativa Itaca volem convidar-vos a l'estrena de "Shootball" a la nostra ciutat.

El documental, dirigit pel Fèlix Colomer, arriba a L'Hospitalet deprés de recórrer moltes sales i recollir diversos premis.

El "cas Maristes", d'abusos sexuals a menors, va ser destapat pel Manuel Barbero, pare d'una de les victimes. A la seva denúncia es van anar sumant un gran nombre d'afectats que van assenyalar a més d'una desena de botxins.

La projecció del documental i el debat amb el director i Manuel Barbero serà el proper 11 de gener, a les 18 hores, a l'Auditori Barradas. Els assistents podran fer una aportació voluntària a benefici de l'associació Mans Petites que treballa per la protecció i prevenció de l'abús sexual i el maltractament a menors.

Shootball és un documental dolorós, incòmode, valent i molt necessari. Deixar de mirar cap a un altre costat per donar suport a les víctimes és el primer pas per evitar que la història es repeteixi.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400