Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

4a Botifarrada PopuL'Har 2019

Botifarrada del Centre d'Esplai Xixell
Data: 17 de març de 2019
Hora: 11:30 a 16:00 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 6 €
Organitzadors: 
ASS. CENTRE D'ESPLAI XIXELL
Punts d'inscripció/venda: VENDA DE TIQUETS: fins el 12 MARÇ L'horari de venda de tiquets és de dilluns a divendres de 16:00h a 19:30h i els dimecres de 10:00h a 14:00h.

Lloc: Parc de la Remunta, entrada superior del parc.
Un any més, volem tornar a organitzar un diumenge inoblidable per gaudir tots plegats de la 4a Botifarrada PopuL’Har, que es realitzarà davant de la nostra seu al Parc de la Remunta. (entrada superior del parc.).

HORARI:
11:30h Activitats i tallers, exposició de cotxes Clàssics

13:30h Inici del dinar

16:00h Cloenda

COST: Podeu comprar els vostres tiquets a la secretaria del Esplai tant de manera individual com grupal. El preu es de 6€ per persona fins el 12 de març

En el menú entra: la botifarra, seques, patata al caliu, pa amb tomàquet, all i oli/maonesa, beguda i postres. (També tenim menú vegetarià).

I si vols, pots participar al concurs de pastissos!!! -Bases del concurs pel pastís:
l pastís pot tenir les dimensions que vulgueu.
El jurat valorarà tant el gust com la presentació del mateix.
Els pastissos han de ser sense nata o crema.
El pastís serà compartit amb tots els presents.
Hi ha premis! Així que no t’ho pensis més i anima’t.

INFORMACIÓ IMPORTANT:
  • La Botifarrada PopuL’Har és fruit del treball conjunt i voluntari d’entitats, associacions i comerços… del barri. Volem promoure una activitat comunitària i de barri on tothom està convidat a gaudir-la.
  • La Botifarrada té un caire solidari i, enguany, tots els beneficis aniran destinats al Projecte d’Infants amb necessitats educatives especials de l’Esplai Xixell, per a garantir la seva participació i integració a les activitats de lleure en els programes diaris i períodes de vacances.
  • Enguany, a a partir de les 11:30h presentant el vostre tiquet podreu recollir la vostre cadira i accedir lliurement a la zona de taules. (Cada taula acull a unes 8 persones).
  • Les persones que participen en el concurs de pastissos, han de portar-lo a la carpa habilitada a partir de les 12:30h (recodem que els pastissos no poden portar ni crema ni nata).
  • Volem gaudir de la Botifarrada tant com tu! Per això demanem col·laboració per respectar els horaris establerts, per a mantenir els espais nets ( fer ús de les escombraries habilitades) i per garantir una bona convivència entre tots i totes!
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400