Ajuntament de L'Hospitalet

Premis, concursos i certàmens

RSS
 • Veure imatge de Hospisona 2019 (nova finestra)
  del diumenge 15 de setembre al dissabte 7 de desembre
  Torna el concurs de bandes emergents. Busquem la banda revelació de 2020! 12 bandes seleccionades, i 4 bandes finalistes al concert final a la Sala Salamandra.

  Inscripcions a: http://www.hospisona.cat
 • Veure imatge de Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet (nova finestra)
  del divendres 11 d'octubre al dissabte 9 de novembre
  Arriba la 14a edició del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet de Llobregat rodats en 48 h. Si vols veure un curtmetratge teu a la gran pantalla i tens fins a 35 anys, pots participar al Festival Metropol'his fent la inscripció a la web del festival abans del 18 d'octubre  http://www.metropolhisglobalh.org
 • Veure imatge de Cicle L’H Blues & Boogie 2019 (nova finestra)
  del divendres 25 d'octubre al dissabte 30 de novembre
  El proper divendres 25 d’octubre de 2019 iniciarem una nova edició del Cicle Blues & Boogie, que enguany finalitzarà el dissabte 30 de novembre.

  Les exposicions fotogràfiques, pel•lícules, conferències, tallers i concerts que conformen aquest cicle tindran diferents escenaris en la ciutat de L'Hospitalet. La presència de la música serà molt important, però també altres activitats culturals relacionades amb el blues i el seu entorn, com exposicions, xerrades, cinema...

  Us informem seguidament de la programació de tots els actes:
 • Veure imatge de IX Concurs de Microrelats Negres de la Bòbila (nova finestra)
  del divendres 1 al dilluns 25 de novembre
  Pots participar a través de les xarxes socials publicant un microrelat o una imatge amb l'etiqueta #relatsnegres19. Sols has de ser major de 18 anys i tenir presència a les xarxes socials.

 • XXI Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Veure imatge de XXI Certamen Internacional de Guitarra Flamenca (nova finestra)
  Dissabte, 9 de novembre, 20 h
  La Tertulia Flamenca de L’Hospitalet organitza la final de la 21a edició del Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment en que participaran guitarristes de diferents llocs de l’Estat i d’altres nacionalitats que interpretaran els millors tocs i la millor tècnica de la guitarra flamenca.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400