Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 6 de setembre de 2019 al divendres 31 de juliol de 2020, 11 h
  Lúltim divendres de cada mes a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, motor de la innovació social i de la creació multimèdia a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Taller de producció audiovisual (nova finestra)
  del dilluns 7 d'octubre de 2019 al dilluns 20 de juliol de 2020, de 18 a 21h
  Inscripcions obertes a partir del 16 de setembre
  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.
 • Veure imatge de Concurs Harry Potter (nova finestra)
  del dissabte 1 de febrer al divendres 13 de març
  Del 10 al 28 de febrer, hi ha el termini d’inscripcions de participants de curtmetratges. Tema: Harry Potter, amb una durada de 2 min. com a màxim.
  El divendres 13 de març haurà entrega de Premis a Tecla Sala dels curtmetratges guanyadors.
  El dia 24 de gener es projectarà la Pel·lícula Harry Potter i la cambra secreta la Sala d’Actes de l’edifici de la Biblioteca, a les 18 h de la tarda.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Litus, de Dani de la Orden (nova finestra)
  Dimarts, 25 de febrer
  Toni reuneix novament els seus amics després d’un període de temps sense veure’s. Després de la mort de Litus, per fi poden gaudir d’una estona junts. Tanmateix, Toni té una notícia inesperada...
 • Veure imatge de Chema Madoz: 'Regar lo escondido' (nova finestra)
  Dimarts, 25 de febrer, 19:30 h.
  Dimarts, 25 de febrer 19:30 h.

  'L'extraordinari dins de la quotidianitat'

  Chema Madoz és, en primer lloc, un poeta. I només després fotògraf
  La personalitat i l'obra d'un dels millors fotògrafs del nostre país
  Premi Nacional de Fotografia l'any 2000

  No hi ha una sola de les seves fotografies que no tingui diverses lectures. Desafiar el que s'ha après i posar l'atenció en la subversió de l'objecte quotidià dóna una dimensió a les seves imatges que les converteixen en clàssics.
  La minuciositat de cada detall en unes fotos aparentment senzilles, aconsegueix que l'atenció es dirigeixi a allò que ens fa reflexionar per adonar-nos que l'única realitat és la multiplicitat de realitats.

  "Chema Madoz descobreix el extraordinari dins de la quotidianitat"

  Al documental "Chema Madoz, regar el amagat" volem descobrir com aborda Madoz el procés creatiu, la part que més li interessa de la seva feina, com ell mateix confessa.
 • Veure imatge de Cine Xic: "Un Corazón extraordinario" (nova finestra)
  Dimecres, 26 de febrer, 18:00 h.

  Dimecres 26 de febrer de 2020, a les 18 hores, en el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa (sessió de CINEXIC) es podrà veure la pel·lícula lícula “Un corazón extraordinario”, del director Marc Rothemund.  Comèdia dramàtica,  104 min. 2017

  Organitzada per la XIC, és una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

  SINOPSI: Lenny Reinhard (Elyas M'Barek) tiene ya 30 años pero sigue siendo un juerguista irresponsable. Por eso, su padre le obliga a cuidar de uno de sus pacientes adolescentes, que tiene una grave enfermedad cardiaca. Será entonces cuando Lenny rompa con todas las reglas para hacer que se cumplan cada uno de los deseos de su nuevo amigo..
  Us hi esperem!
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Dolor y gloria, de Pedro Almodovar (2019) (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 18 h
  Salvador Mallo, un director de cinema en el seu ocàs, recorda la seva trajectòria vital i professional des de la seva infància al poble valencià de Paterna en els anys 60. Salvador té vius records dels seus primers amors, el seu primer desig, el seu primer amor adult al Madrid dels 80 i el seu primerenc interès pel cinema.
  Dijous, 27 de febrer, a les 18 h
 • Veure imatge de Atrapa la bandera (nova finestra)
  Dijous, 27 de febrer, 18h
  Richard Carson, un ambiciós multimilionari, vol apropiar-se de la Lluna i explotar la font d’energia neta i real del futur: l’Heli-3.
 • Veure imatge de Cinema negre: El silencio de un hombre (1967) (nova finestra)
  Divendres, 28 de febrer, 18h
  Jeff Costello és un assassí a sou que sempre planeja acuradament els seus assassinats i al qual mai han atrapat. No obstant això una nit, després de liquidar a l'amo d'un club nocturn, queda a la vista de diversos testimonis. Els seus esforços per construir una coartada fallen i a poc a poc és acorralat, tant per la policia com pels clients que l'han traït.
 • Veure imatge de Cine: Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1 (nova finestra)
  Divendres, 28 de febrer, 17:30 h
  Des del 17 de gener i durant 8 setmanes, cadascuna de les 8 Biblioteques de l'Hospitalet projectarà una de les 8 pel·lícules de la saga del mag més famós de la novel·la juvenil.

  A la Biblioteca Santa Eulàlia projectarem Harry Potter i les relíquies de la mort: Part 1.

  Podeu venir disfressats i participar activament durant la projecció!


  Pel·licula recomanada a partir dels 7 anys.
   
 • Veure imatge de Cinema al barri: Arrugas d'Ignacio Ferreras (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Smallfoot (nova finestra)
  Dissabte, 29 de febrer, 11:00 h
  Una vegada al mes, projectem una pel·lícula de caire infantil, de entre les últimes incorporacions al fons de la biblioteca.
 • Veure imatge de Cinema negre: Círculo rojo (1970) (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 18h
  Cicle: Jean-Pierre Melville
  Mentre Corey surt de presó després de complir condemna en una presó francesa, Vogel, un criminal custodiat pel temible comissari Mattei, escapa del tren en el qual viatgen. Després de robar a un antic soci, Corey es troba amb Vogel i li proposa formar equip per a realitzar un meticulós robatori de joies.
 • Veure imatge de Cinema: Harry Potter i les relíquies de la mort: part 2 (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 17.30h
  Última entrega del cicle Un Harry Potter de cinema! Projectarem la darrera pel·lícula del famós mag per tancar el periple que l’ha portat a visitar totes les biblioteques de la nostra ciutat.


  Divendres 6 de març, a les 17.30h, a la Biblioteca Plaça d’Europa.
 • Veure imatge de Cinema: Bohemian Rhapsody (2018), dir. Bryan Singer (nova finestra)
  Divendres, 6 de març, 18:30h.
  Bohemian Rhapsody és una celebració de el grup Queen, de la seva música i del seu singular cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips per convertir-se en un dels showmans més estimats del món. El film plasma el meteòric ascens de la banda a l'olimp de la música a través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seva crisi quan l'estil de vida de Mercury va estar fora de control, i la seva triomfal reunió en la vigília de Live Aid, en la que Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seva vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va fonamentar el llegat d'una banda que sempre es va assemblar més a una família, i que continua inspirant somiadors i amants de la música fins als nostres dies. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Introducció al Premiere per a no iniciats (nova finestra)
  del dimarts 10 al dijous 12 de març, de 18 a 20 h
  Inscripcions obertes a partir del 18 de febrer
  Vols aprendre a editar un vídeo de manera senzilla i eficaç? Inscriu-te en aquest taller d’iniciació a l’Adobe Premiere i descobreix les eines bàsiques del muntatge audiovisual.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Sherlock Gnomes (nova finestra)
  Divendres, 13 de març, 17:30h
  Els famosos gnoms de jardí Gnomeo i Julieta contracten al mundialment conegut detectiu Sherlock Gnomes per investigar la misteriosa desaparició d’alguns ornaments del jardí.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Bumblebee (nova finestra)
  Divendres, 20 de març, 17:30h
  Tractant d’escapar, a l’any 1987, Bumblebee troba refugi en un dipòsit de ferralla.  El Charlie, a punto de complir 18 anys i tractant de trobar el seu lloc en el món, descobreix a Bumblebee.
 • Veure imatge de Cinema familiar: El regreso de Mary Poppins, dir. Rob Marshall (2018) (nova finestra)
  Divendres, 20 de març, 17:30h.
  Mary Poppins (Emily Blunt) és la mainadera gairebé perfecta, amb unes extraordinàries habilitats màgiques per convertir una tasca rutinària en una aventura inoblidable i fantàstica. Aquesta nova seqüela, torna per ajudar a la següent generació de la família Banks a trobar l'alegria i la màgia que falten en les seves vides després d'una tràgica pèrdua personal. La mainadera ve acompanyada del seu amic Jack (Lin-Manuel Miranda), un optimista fanaler que ajuda a portar la llum -i la vida- als carrers de Londres. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Taller d'introducció a Adobe Illustrator (nova finestra)
  del dimarts 24 al dijous 26 de març, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 3 de març
  Aprèn a utilitzar les eines bàsiques d’il·lustració i disseny gràfic d’Adobe Illustrator, el programa més utilitzat pels dissenyadors gràfics.
 • Veure imatge de Dijous de pel·lícula. Sobre rodes, de Franck Dubosc (2018) (nova finestra)
  Dijous, 26 de març, 18 h
  Sobre rodes de Franck Dubosc.
  Un empresari d'èxit, seductor i mentider compulsiu, simula necessitar una cadira de rodes per seduir a una jove. Tot el seu pla donarà un tomb quan coneix a la germana d'aquesta, que també va en cadira de rodes.
  Dijous, 26 de març, a les 18 h. 
 • Veure imatge de Cinema al barri: Bar bahar, entre dos mundos de Maysaloun Hamoud (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Gru 3. Mi villano favorito (nova finestra)
  Divendres, 27 de març, 17:30h
  Balthazar Pratt, un antic nen estrella obsessionat amb el personatge que va encarnar en els anys vuitanta, demostra ser el pitjor enemic al que Gru s’ha enfrontat fins ara.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400